Celiqum Home

ÜDVÖZÖLJÜK A

CELIQUM HOME OLDALÁN

Az otthon, amire szükséged van.

Gyors kivitelezés

Természetes otthon

Költséghatékony megoldás

Celiqum home –

Egy új otthon kompromisszum nélkül

Minden Celiqum Home ugyanarra az alapra épül: Az építkezés folyamatát tegyük gyorsabbá és tisztábbá, az elkészült épületet pedig komfortosabbá és energiatakarékossá. A céljaink eléréséhez folyamatosan kutatunk az új technológiai megoldások után és az épületekhez nagy mértékben használunk fel természetes és újrahasznosított alapanyagokat.

Celiqum home – előnyei

passzív ház technológia

Az első passzívház (passivhaus) 1990-ben épült Németországban, számuk azóta folyamatosan növekszik. A passzívház lényege az energiatakarékos működés maximalizálása és az ökológiai lábnyom csökkentése, ami egyaránt hat pozitívan a környezetre és a házban élőkre.

hő visszanyerő ventilláció

A hővisszanyerő ventiláció folyamatosan biztosítja a friss levegő áramlását az épületben, ugyanakkor mindezt a hőveszteség minimalizálásával teszi. A kintről bejövő friss levegőt a rendszer a bentről kikerülő levegővel hűti le vagy melegíti fel.

OSB Lemez
Cellulóz szigetelés
Cellulóz szigetelés
Páraáteresztő fólia

Energiatakarékos

A gyártási technológia lehetővé teszi a falak és tető hatékony hő és hangszigetelését. Az épületekhez használt szigetelőanyagnak köszönhetően könnyen megvalósítható a légtömörség és a hőhídmentesség ami nagyban lassítja a ház kihűlését és kimelegedését.

válogatott anyagok

A Celiqum Home egy faház melegséget nyújtja viszont annyi törődést igényel, mint egy jól elkészített tégla ház, mivel hozzá kizárólag válogatott anyagokat használunk fel. A fa előre szárított, kártevőktől mentes, lekezelt, pontosan vágott, így az elemek olyanok, mint egy gondosan elkészített bútordarab egyike, nem nyikorog, nem szárad, nem recseg.

passzív ház technológia

Energiatakarékos ház, passzív ház technológiával. Energiatakarékos nyílászárókkal (a külső ajtók es ablakok jobban ellen állnak a hő veszteségnek telén, illetve a felmelegedésnek nyáron)újrahasznosított és környezetbarát anyaggal dolgozunk és a kész házaknak is kiemelkedő az energiahatékonysága.

Energiatakarekos

A falak, tető hő és hangszigeteltek oly mertekben, hogy egyszeri kifűtés este vagy késő délután kényelmesen kitart reggelig, ugyanekkor az erős nyári napsütésben is hűvös marad a ház. A ház fűtése történhet gázzal vagy villannyal, padló fűtésen keresztül.

Tooltip Text Here

A Celiqum Home egy faház melegséget nyújtja viszont annyi törődést igényel

Tooltip Text Here

A Celiqum Home egy faház melegséget nyújtja viszont annyi törődést igényel

Tooltip Text Here

A Celiqum Home egy faház melegséget nyújtja viszont annyi törődést igényel

Tooltip Text Here

A Celiqum Home egy faház melegséget nyújtja viszont annyi törődést igényel

Tooltip Text Here

A Celiqum Home egy faház melegséget nyújtja viszont annyi törődést igényel

hő visszanyerő ventilláció

A hő visszanyerő ventillációv mindig biztosítja a friss levegőt a házban ugyanakkor, hozzájárul a fűtéshez, hűtéshez, úgy, hogy télen az elhasznált meleg levegővel melegíti a kintről bejövő friss hideg levegőt, illetve nyáron az elhasznált benti hűvösebb levegővel lehűti a kinti meleg levegőt.

válogatott anyagok

Ugyan faházról beszélünk, de mint érzés es komfort azt a melegséget nyújtja akar egy faház viszont annyi törődést igényel akar egy jól elkészített tégla ház, mivel a hozzá válogatott anyagok nemzetközi standardoknak megfelelőek, a fa előre szárított, kártevőktől mentes, lekezelt, milliméter pontosan vágott, így az elemek olyanok, mint egy gondosan elkészített bútordarab egyike, nem nyikorog, nem szárad, nem recseg.

Rendelhető házak

Válasszon bővülő kínálatunkból

Vagy hozza el saját terveit

Válassza ki katalógusunk folyamatosan bővülő kínálatából az ön számára legmegfelelőbb házat. Kínálatunk a konténer méretű nyaralóktól a több száz négyzetméteres passzívházakig terjed, így biztosan megtalálja közöttük az álomotthonát. Forduljon hozzánk nyugalommal akkor is ha saját tervei alapján szeretne építkezni, kollégáink végrehajtják a szükséges módosításokat a külső forrásokból érkező terveken. Amennyiben szükséges a tégla épületeket is átszabjuk úgy, hogy megfeleljenek a prefab technológiának. 

Previous
Next
Previous
Next

Munkafolyamatok

01
Konzultáció

Válasszon katalógusunkból vagy hozza el saját terveit. A terep felmérése és az árak fixálása után elkezdjük a közös munkát.

02
Elemek legyártása

A gyári körülményeknek köszönhetően gyorsabban jobb minőséget érünk el, mintha helyben építkeznénk.

03
Az épület összerakása

Az elemeket a helyszínre szállítjuk és az épület méretétől függően 1-5 nap alatt összeállítjuk az épületet.

04
Beköltözés

A szerződés megkötésétől számítva nagyjából három hónapon belül be is költözhet új otthonába.

portfolio

Blog

Melyek a passzívház előnyei és hátrányai?

Az ingatlanpiac nagyon sokféle lehetőséget kínál, amelyek közül a leendő tulajdonosok választhatnak. Az alternatívák között szerepelnek az úgynevezett passzívházak, amelyek igazán újakRomániában. Vajon ezek a

Read More »

Miért éppen faház?

Miért éppen faszerkezet? Melyek a faházak előnyei? A fa az egyik legrégebbi építőanyag, amelyet már az ókor óta használnak házak építésére. Ez egy sokoldalú anyag,

Read More »

A napelemek működése

NAPELEMEK MŰKÖDÉSE A napelemek elektromos energiát állítanak elő a napsugárzás hatására. A termelt energiát közvetlenül visszatáplálhatjuk az elektromos hálózatba, ezt a szolgáltató visszavásárolja, vagy akkumulátorok

Read More »

Építési rendszer kiválasztása

A megfelelő építési rendszer kiválasztása a jövőt illetően Építési rendszer a leendő házadhoz: Bármely építkezés fizikailag több elemből áll: infrastruktúra ellenállási szerkezet nyilászárók válaszfalak finisz

Read More »

Mi az a konténerház?

A konténerházak alapját gyakorlatilag a szállítmányozásban használt konténerek vagy a gyakran látott irodakonténerek adják. Ezekből áll össze a konténerház, amely nemcsak lakóház, de nyaraló, iroda

Read More »

A Celiqum Home előnyei

A passzívház előnyei a szerkezeti kialakításukból fakadnak: széltömörek, hőhídmentesek, illetve erősen hőszigetelt épületburok kerül rájuk, amely a meleg szobalevegő tárolását, valamint a külső, hideg levegőnek

Read More »

Kapcsolat

Fenyéd, 294/B, Hargita megye
+40 756 077 663
home@celiqum.ro
Da.. Dați click pe X,
dacă nu doriți să obțineți ceea ce v-am pregătit!